Image


Verkoop

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas auto. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto.

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Op het gebied van verkoop bieden wij u ook de mogelijkheid om een auto te financieren of leasen en mocht u de auto die u zoekt niet in ons aanbod vinden dan gaan wij ook graag op basis van een zoekopdracht voor u aan het werk. Via onderstaande menu's kunt u meer lezen over het financieren/leasen of het plaatsen van een zoekopdracht. 

Image

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0488-451823. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

 

lijn-onder.png