Financiering & lease

U kunt bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer ook de financiering voor een nieuwe auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan. 

Financial lease

Middels Financial Lease koopt u als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook voor het aanschaffen van een auto middels Financial Lease. U bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, bent u volledig eigenaar en hoeft u de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat u betaalt, een investering is in uw eigen auto. 

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteert u direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.

Operational lease

Bij Operational Lease is de leasemaatschappij eigenaar van de auto en verzorgen zij het onderhoud. Dit is ideaal voor bedrijven met een wagenpark groter dan 15 auto’s. 

De leasemaatschappij is de eigenaar van uw auto en aan het einde van de leaseovereenkomst moet u de auto weer inleveren. Naar bijvoorbeeld onderhoud en verzekeringskosten hoeft u niet om te kijken, dit zit al bij het maandbedrag in begrepen. Het enige waar u zelf in sommige gevallen nog voor moet betalen is de brandstof. Houd er wel rekening mee dat u met operational lease slechts beperkte kilometers per jaar mag rijden. 

Private lease 

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Meer weten? Vanzelfsprekend staan wij bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer klaar om uw vragen te beantwoorden.

financiering-lease.png

 

Meer weten over financiering of lease in uw situatie? Neem contact met ons op of kom eens langs aan de Wageningsestraat 15. 

 

lijn-onder.png