Onderhoud elektrisch- en hybride auto's 

Elektrische auto’s en hybride voertuigen (vaak ook e-voertuigen genoemd) hebben nu eenmaal een andere vorm van onderhoud nodig dan benzine- of dieselmotorauto’s. Is de auto hybride, dan is deze nog wel van een (kleine) verbrandingsmotor voorzien. In een elektrisch voertuig zitten enkel elektronische onderdelen en componenten. Zoals accu’s, oplaadsystemen of bijvoorbeeld elektromotoren. Bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer weten we wel raad met het onderhoud aan hybride en elektrische auto’s. Maak een afspraak (online of telefonisch) als u weet dat uw e-auto periodiek onderhoud nodig heeft.

Gekwalificeerde monteurs

Veel consumenten denken dat onderhoud en reparatie aan elektrische of hybride auto's alleen door merkdealers uitgevoerd kan worden. Dit is absoluut niet het geval. Ook met uw elektrische auto kunt u nog steeds terecht bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer. Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om andere kennis dan het onderhoud van een auto met een diesel- of benzinemotor. Onze monteurs zijn hier op voorbereid en specifiek opgeleid om dit type onderhoud uit te voeren. Ze zijn experts op het gebied van elektrische auto's van alle merken. Uw elektrische auto wordt volgens fabrieksspecificatie onderhouden en uw auto behoudt daarmee zijn fabrieksgarantie. 

werkplaats-3.png
Image

 

Ook een onderhoudsbeurt aan uw elektrische auto of hybride auto door ons uit laten voeren? Of heeft uw auto een APK-keuring nodig? Neem contact op of plan een afspraak in voor deze werkzaamheden.

 

lijn-onder.png