Storingsdiagnose

Ook voor een brandend storingslampje kunt u terecht bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te stellen sluit de monteur de diagnoseapparatuur aan en dankzij de software die wij voor alle merken en modellen hebben, kunnen wij elke storing uitlezen. Maar daarmee bent u er nog niet. Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden, want de ene storing kan weer een volgende veroorzaken. Of het kan slechts een kleinigheid zijn waardoor uw auto plotseling niet meer ‘lekker’ loopt. 

Er brandt een lampje, wat nu?

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. U kunt ook onze eigen Autobedrijf van Haarlem & Fischer app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden.  Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

storing.png
Image

 

Brandt er een lampje of 'loopt' uw auto niet meer zo lekker? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in. 

lijn-onder.png