Aircoservice

Kunt u zich autorijden zonder airconditioning nog voorstellen? Net als alle andere onderdelen van een auto moet ook de airco regelmatig onderhouden worden. Als de airco van uw auto goed werkt, heerst er een aangename temperatuur in de auto en wordt ook de luchtvochtigheid goed geregeld. Bovendien zorgt het ervoor dat de ramen van uw auto in de winter niet beslaan. En dat er geen ongewenste geuren in uw auto blijven rondhangen. 

Laat uw airco goed werken

Elke airco bevat een koudemiddel en dat zorgt ervoor dat de airco zijn werk goed kan doen. Maar wist u dat bij normaal gebruik het systeem koudemiddel verliest? Dat houdt dus in dat elke airco na verloop van tijd minder goed gaat koelen. Bovendien zorgt het koudemiddel ervoor dat alle draaiende onderdelen gesmeerd worden. Ontsnapt er teveel koudemiddel, dan is het gevolg dat de airco droogloopt. U heeft dan een dure reparatie nodig. Om dat te voorkomen, is het altijd verstandig om uw airco regelmatig te laten onderhouden.

 

Ook gebruikmaken van de aircoservice bij Autobedrijf van Haarlem & Fischer? Plan dan hier uw afspraak in of neem contact met ons op.